Gegarandeerd genieten op onze minicamping in Gelderland!

Welkom bij onze minicamping! Onze kleinschalige camping is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie in de natuur. We bieden een scala aan verblijfopties aan, want op ons boerderijterrein vindt u ook een groepsaccommodatie voor 30 personen en B&B boerderij. Onze camping is klein en rustig, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen met kinderen en koppels die op zoek zijn naar een rustieke vakantie.

Kleinschalig kamperen

Onze minicamping is een unieke ervaring voor rustzoekers met een eigen caravan, camper, tent of vouwwagen. Met 24 andere kampeerplaatsen om u heen, kunt u in alle rust kamperen. Ziet u het al voor zich? U komt aan op het kampeerveld en er ligt al een verhard onderzeil voor uw voortent klaar. Dat betekent een zorgeloos begin van de kampeervakantie! Wanneer uw kampeermiddel is uitgestald kan het genieten pas echt beginnen. Ons motto is dan ook; niks moet én alles mag. Blijf lekker zitten op uw kampeerplaats om te genieten van onze mooie lindebomen, de geur van het platteland en de groene omgeving. Voor een lekkere versnapering kunt u altijd langsgaan bij onze boerderijwinkel. Hier verkopen wij de lekkerste verse producten van de boerderij en uit onze streek. Onderweg naar de boerderijwinkel proeft u de gemoedelijke sfeer van onze recreatieboerderij. Maak een praatje met andere campinggasten of gasten van de groepsaccommodatie of bed & breakfast.

Huisdiervriendelijke minicamping

Uw trouwe viervoeter is ook van harte welkom op onze minicamping, mits aangelijnd. Onze omgeving leent zich namelijk perfect voor wandeltochten met hond. Zo zijn wij omringd door weiden en twee prachtige natuurgebieden; de Hatertse en Overasseltse Vennen.

Neem uw (elektrische) fiets zeker mee!

Zoveel mogelijk van de provincie Gelderland ontdekken doet u natuurlijk met de fiets. Naast wandelroutes zijn er ook talloze fietsroutes te vinden in de omgeving. Geniet alleen, met partner of zelfs met hond van al het moois wat de omgeving van onze minicamping te bieden heeft. Speciaal voor alle fietsliefhebbers hebben wij een overdekte fietsenstalling op ons terrein beschikbaar. Hier kan u zelfs uw elektrische fiets opladen!

 

camperplaats nijmegen

Overnachten bij Nijmegen met een eigen kampeermiddel

Komt u kamperen zonder eigen sanitaire voorzieningen? Geen probleem! Ons centraal gelegen sanitairgebouw staat voor u klaar met twee douches, een toilet, een recreatieruimte voor vrij gebruik en een afstortplaats voor uw chemische toilet. Voor een extra luxe kampeervakantie boekt u één van de drie staanplaatsen met privé sanitair. Hiermee maakt u apart gebruik van 2 andere toiletten, de afwashoek en keuken die ook te vinden zijn in het gebouw.

Een kort verblijf op onze minicamping

Speciaal voor iedereen die kort wil overnachten in de buurt van Nijmegen, is ons trekkershutje de ideale uitkomst. Dit kleine hutje is te vinden op onze minicamping en geeft ruimte voor twee personen. Voor slechts €20,00 per nacht slaapt u hier al! Neem zelf een eigen deken en kussen mee en uw korte verblijf kan beginnen. Opfrissen en naar het toilet gaan is gewoon mogelijk in het algemene sanitair gebouw.

bij de 3 Linden

 

“Klein schalige camping en toch prima voorzieningen. Zelfs privé sanitair.”

Gerard de Wilde

Sfeerimpressie van onze minicamping

Neem gerust contact op voor reserveringen en meer informatie.