Arrangement bed en breakfast + sauna

Arrangement bed en breakfast + sauna

Thermen de Berendonck is een modern en luxe sauna- en welnessresort, gelegen op slechts een steenworp afstand van onze accommodatie. Geniet van een dagje ontspannen in de Thermen – en breng daarna de nacht door in onze comfortabele bed & breakfast!

U checkt eerst in bij ons en daarna vertrekt u naar Thermen de Berendonck. Met de auto is het welnesscomplex maar een paar minuten rijden. Fietsen kan natuurlijk ook. In ongeveer 10 minuten fietst u dwars door het mooie natuurgebied De Vennen naar de Thermen. U krijgt de route mee van ons. . Neem dus je fiets mee – of huur er eentje bij ons.

Wat houdt het arrangement in?

Het arrangement bestaat uit:

  • Eén overnachting in een ruime tweepersoons kamer (met vroege incheck zodat u optimaal kan genieten van u dag bij de sauna)
  • Een ontbijtbuffet met verse broodjes;
  • Een hele dag lang entree bij Thermen de Berendonck.
  • Dit arrangement is te boeken op elke dag van de week, op basis van beschikbaarheid.
  • De prijs van het de arrangement is gebaseerd op bezetting van een kamer met 2 personen.
  • Toeslag op prijs van arrangement op basis van 1 persoon bedraagt 20 euro

LET OP! Op  woensdag is het badkledingdag.

 

Mocht u meerdere dagen naar de sauna willen gaan tijdens uw verblijf dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. (het is technisch nog niet mogelijk om meer dan 1x het arrangement toe te voegen)

Wat hebben we van u nodig?

Wij reserveren voor u de sauna, maar daarvoor ontvangen wij graag de volgende gegevens via het opmerkingsveld in het reserveringsformulier.

  • Welke datum u graag naar de sauna wilt
  • Verwachte aankomst- en vertrektijd bij de sauna
  • Eventuele maaltijden of massages die u bij de sauna wilt kunnen wij ook alvast voor u reserveren (dit mag u natuurlijk ook zelf doen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de sauna nadat u vanuit de sauna de reserveringsbevestiging heeft ontvangen)
Fietsroute naar Thermen Berendonck

Meer mogelijkheden

Na terugkomst bij onze accommodatie kunt u voor een sapje of ander drankje gebruik maken van onze open bar – op welke tijd u maar wilt. Na uw overnachting geniet u van vers gebakken broodjes tijdens het ontbijt. Daarna kunt u nog een wandeling door de Vennen maken (op loopafstand ligt van onze accommodatie) of misschien nog even shoppen in Wijchen of Nijmegen.

Kunt u geen genoeg krijgen van Thermen de Berendonck en wilt u er nóg een dag heen? Schaf uw entreekaartjes dan voordelig aan bij ons! Ook dit kunt u aangeven in het opmerkingen veld van het reseveringsformulier.

LET OP! Op woensdag is het badkledingdag.

Vanaf 9:30 kunt u bij ons uw toegangskaartje ophalen en eventueel al inchecken voordat u vertrekt naar Thermen de Berendonck. Met de auto is het welnesscomplex maar een paar minuten rijden. Fietsen kan natuurlijk ook. In ongeveer 10 minuten fietst u dwars door het mooie natuurgebied De Vennen naar de Thermen. U krijgt de route mee van ons. Neem dus je fiets mee – of huur er eentje bij ons. Dat kost € 10,- per fiets, per dag.
Wilt u gebruik maken van onze fietsenverhuur? Geef dit dan aan op uw reserveringsformulier. Of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!