Arrangement camping + sauna

Arrangement camping en sauna

Kom nóg verder tot rust tijdens uw verblijf op onze camping en spendeer een lekker dagje in  Thermen de Berendonck, een modern sauna- en welnessresort op slechts een paar minuten rijden vanaf de camping. 

U kunt vooraf bij ons inchecken en daarna in alle rust genieten van het luxe en betoverende resort met een Oosters duizend-en-één-nacht thema. Na een ontspannen nachtje op onze camping kunt u bijvoorbeeld nog een mooie wandeling maken door natuurgebied De Vennen, op loopafstand gelegen van onze accommodatie. Misschien wilt u daarna nog even shoppen in Wijchen of Nijmegen? Geen probleem. Later uitchecken op de camping is mogelijk.

Vogel op houten bord sauna

Wat houdt het arrangement in?

Heeft u uw fietsen meegenomen? Thermen de Berendonck is ook prima bereikbaar per rijwiel. In ongeveer 10 minuten fietst u dwars door de mooie natuur van De Vennen naar het complex. U krijgt de route mee van ons. We bieden ook mogelijkheden voor het huren van fietsen. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan alvast aan in het reserveringsformulier.

Het arrangement bestaat uit:

  • Eén overnachting op een van onze ruime kampeerplaatsen (vroeg inchecken is mogelijk);
  • uw verblijf is inclusief stroom, water en het gebruik van de aanwezige sanitaire voorzieningen;
  • een hele dag entree bij Thermen de Berendonck.

Dit arrangement is te boeken vanaf € 50,00 per persoon.

bij de 3 Linden

“Het was allemaal prima in orde. Wij zijn er geweest na een dagje in Thermen Berendonck. Lekker dichtbij na zo’n super relax dag.”

Aukje

Meer mogelijkheden

Meerdere nachten op de camping verblijven kan natuurlijk ook. Lees hier meer informatie over onze camping.

Voor meer informatie over Thermen de Berendonck kunt u terecht op: www.thermenberendonck.nl

Heerlijk ontbijtbuffet

Geen zin in zelf ontbijt maken? Van maandag tot en met donderdag kunt u gebruik maken van het boerenontbijtbuffet in onze bed & breakfast. Wilt u gebruik maken van het ontbijtbuffet, dan kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier. Of vertel het ons direct bij aankomst.

Kunt u geen genoeg krijgen van Thermen de Berendonck en wilt u er nóg een dag heen? Schaf uw entreekaartjes dan voordelig aan bij ons!

LET OP! Op woensdag is het badkledingdag.

Corridor sauna de Thermen

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!