Héél veel speelplezier

Leuke speeltuinen

Dit zijn een aantal van de leukste speeltuinen binnen 10 kilometer van Bij de 3 Linden. Er is genoeg te beleven voor kinderen in deze speeltuinen!

Speeltuin de Leemkuil Nijmegen

Ideaal voor een heerlijk dagje weg met de kinderen. Deze leuke speeltuin is geopend van 9 april tot 30 oktober. De speeltuin is midden in het bos en er zijn glijbanen, speeltoestellen, een treintje, skelterbanen en zelfs een waterpark. Hier kunnen uw kinderen zich helemaal uitleven!

Speeltuin De Blije Dries

Met ruim 40 speeltoestellen en zelfs een midgetgolfbaan is deze speeltuin een leuk uitje voor ieder kind.  Denk hierbij aan een kabelbaan, een skelterbaan, glijbanen, vele schommels, interactieve spellen en nog veel meer. Er is zelfs een zwembad, dus neem de zwemkleding mee!

Speeltuin Het Hof van Kaatje

Bij deze speeltuin is er echt voor iedereen iets leuks te beleven. Zo kunt u gewoon bij de speeltuin zitten en de kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij de zandbakken, de waterbakken, de airtrampoline en nog vele andere leuke speeltoestellen. De speeltuin is echt ingericht op kinderen tot 7 jaar! Verder hebben ze voor de ouderen jeu-de-boules banen en zelfs boerengolf, dat is pas leuk!

Viking Adventure park

Op avontuur in het het Viking Adventure park is echt een uitdaging voor jong en oud. Op het park kunt u vlotten bouwen, er kan een parcours afgelegd worden en kinderen kunnen zelfs meedoen aan workshops en expedities. Leer alles over de Vikingen en beleef een dag om niet meer te vergeten!

Monkey Town Wijchen

Onbeperkt klimmen en klauteren voor kids. In de prachtige indoor speeltuinen van Monkey Town kan het! Bezorg uw kind(eren) een lach op het gezicht met een dagje spelen en beleven.

Pret Inn Malden

Een andere indoor speeltuin waar kindjes héél veel plezier kunnen beleven er één in Malden. Ze beweren de leukste speeltuin van Gelderland te zijn. Ontdek het samen tijdens jullie vakantie!

bij de 3 Linden

“Prettige locatie in een mooie omgeving. Ruime kamer en top ontbijt. Flexibele mogelijkheden en ook geschikt voor grote groepen..”

Peter Brouwer

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!