Groepsaccommodatie: alle extra opties op een rijtje

U kunt ervoor kiezen om maaltijden bij ons te reserveren. De maaltijden worden in buffetvorm aangeboden in de accommodatie. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk en deze kunt u aanpassen aan uw eigen wensen. Denk bijvoorbeeld aan een ontbijtbuffet, warm/koud buffet of BBQ. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden!

Ontbijt

Wij kunnen voor jullie  een ontbijtbuffet verzorgen. De kosten hiervan zijn € 9,00 per persoon. Het buffet wordt klaargezet en weer opgeruimd, zodat jullie hier geen omkijken meer naar hebben. Er is geen losse broodjesservice aanwezig.

BBQ/catering

Willen jullie een complete BBQ door ons laten verzorgen? Dat kan vanaf € 17,00 per persoon. Jullie kunnen dan kiezen uit verschillende vlees- en vispakketten, brood en salades. Dit is inclusief het klaarzetten van de BBQ. Alles mag vies terug, dus over de afwas hoeven jullie je dan ook niet druk te maken. Meer tijd om te genieten van jullie weekend.

Voor meer informatie over de ontbijt en BBQ-catering stuurt u een mailtje naar info@bijde3linden.nl

BBQ huren

Het is ook mogelijk om alleen een BBQ bij ons te huren en zelf het vlees etc. te verzorgen. De kosten van de huur zijn € 30,00 per dag en € 50,00 het gehele weekeinde. Na het gebruik van de BBQ dient deze schoon ingeleverd te worden. Mocht de BBQ niet schoon worden ingeleverd, rekenen wij hier € 50,00 schoonmaakkosten voor. Je kunt deze reserveren door een mail te sturen naar info@bijde3linden.nl

Boodschappen laten bezorgen

Boodschappen doen voor zo’n grote groep is een hele klus, maar tegenwoordig is bezorgen ook een optie!  Bij de accommodatie bezorgen diverse supermarkten, zoals de AH en Jumbo. Vaak heeft iemand van de groep wel een account bij één van de aanbieders en kunt u eenmalig het bezorgingsadres aanpassen naar onze locatie; Geitweg 4, 6603 LB, Wijchen.

LET OP: bestel op tijd en kies een bezorgtijd wanneer jullie zelf al aanwezig zijn in de accommodatie. Willen jullie dat wij de boodschappen in ontvangst nemen (en in de koelkast zetten)? Dat kan, maar alleen op de dag van aankomst. We rekenen hiervoor een tarief van € 30,00. U kunt dit melden via ons mailadres; info@bijde3linden.nl

Spelletjeskist

Nieuw bij ons is de mogelijkheid om een spelletjeskist te huren met oud Hollandse-, behendigheids- en tactische spelletjes. De spellen zijn voor jong en oud: blikken gooien, spijker poepen, laddergolf, zak lopen, Twister, Jeu de boules, sjoelen, Jenga toeren (XL), tangram (XL), Mikado (XL), moeren stapelen, potloden vangen. Om er een leuke competitie van te maken kan gebruik worden gemaakt van de pionnen piramide. Diegene die aan het einde bovenaan de piramide staat wint de spelletjesdag.

Wilt u gebruik maken van de spelletjeskist? Reserveer deze dan minimaal een week voor aankomst. U huurt de kist voor een dagdeel (4 uur) voor € 100,00.

Voor meer informatie over de mogelijkheden stuurt u een mailtje naar info@bijde3linden.nl.

Sfeerimpressie van de groepsaccommodatie