Corona maatregelen

Hoe gaan wij om met het Corona Virus?

Onze Bed & Breakfast en camping zijn open.

Onze Camping en B&B bevinden zich in een landelijke omgeving, dus als u even de drukte wilt ontvluchten en toch veilig wilt overnachten is onze locatie hier uitermate voor geschikt.

Onze B&B

Op dit moment verandert de regelgeving regelmatig en passen wij ons beleid hier op aan. Onze B&B mag open zijn om gasten te ontvangen en dat kan ook heel goed onder de huidige corona maatregelen. Wij houden ons aan alle overheid en RIVM opgestelde maatregelen. Zoals u van ons gewend bent nemen wij alle hygiënische maatregelen die nodig zijn. Wel kan het zijn dat wij u  door het aangepaste beleid iets anders bedienen dan dat u van ons gewend bent. Mocht u vragen hebben over u verblijf in combinatie met de corona maatregelen dan kunt u het beste even bellen of mailen. Graag tot ziens in onze B&B

Camping

Onze camping is open. Wel dienen de camping gasten zich aan de coronamaatregelen te houden. Wij houden ons aan de actuele dan geldende maatregelen, dus passen ons beleid hier steeds op aan. Dit betekent helaas dat we minder sanitaire voorzieningen open hebben om de 1.5 meter maatregel te kunnen garanderen. Het kan zijn dat u bij een drukkere periode dus iets vaker dan gebruikelijk moet wachten. Wij hopen op u begrip hiervoor.

Mocht U liever privé sanitair willen dan kan dat sinds 2021 ook bij onze camping. Wij hebben namelijk 3 kampeerplekken met privé sanitair die te boeken zijn via onze website. Maar ondanks alle beperkingen kunt u heerlijk komen genieten van onze prachtige omgeving. Wij heten u graag van harte welkom op onze camping.

Wat verwachten wij van U!

Wij verwachten van de gast ook voorzichtigheid. Heeft u gezondheidsklachten, zoals verkoudheid, keelpijn of koorts, dan verzoeken wij u vriendelijk hier op een verstandige manier mee om te gaan en niet naar onze B&B of camping te komen. Stel u bezoekje aan ons uit en wij boeken u vakantie gratis om naar een ander geschikt moment.

Blijf gezond en we doen het samen!

U Kunt uw kamer of kampeerplek het beste boeken door het online reserveringsformulier in te vullen

Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch boeken dan belt u met dit nummer: 0625298775.

Mocht er iets veranderen in de situatie dan houden we u op de hoogte via onze site en Facebook.

Graag tot ziens in onze B&B of op de camping

Bij de 3 linden.