De leukste actieve uitjes!

Het water op

Tijdens deze leuke actieve uitjes gaat u het water op! Beleef de meest actieve uitjes op het water gewoon rondom onze camping.

Waterskicentrum de Berendonck

Beoefen de leukste sport op het water! Bij De Berendonck kunt u op de skibaan Waterskiën en wakeboarden. Zo maakt u de vakantie nog net even iets avontuurlijker. Als u eigen materialen hebt hoeft u alleen de baan te betalen en anders kunt u gewoon alle materialen huren! De baan heeft 10 obstakels en 5 bochten, dus er is genoeg te doen.

Schaatsbaan Triavium

Op de schaatsbaan kunt u in de winter heerlijk schaatsen. De openingstijdens zijn uiteenlopend, dus kijk vooral even op de website of de schaatsbaan open is tijdens uw verblijf. U kunt heerlijk schaatsen en er is zelfs een leuke funbaan waar iedereen kan leren schaatsen. Sluit de dag af in het gezellige schaatscafé met een warme chocomelk en dan is het een goede dag geweest!

Riverside Appeltern

Varen, zeilen, peddelen, niets is te gek hier. Ga een dagje heerlijk het water op en ervaar het buitenleven op een supboard, vanaf een bootje of in de Kayak. Er is genoeg te doen voor het hele gezin tijdens de vakantie.

bij de 3 Linden

“Het was allemaal prima in orde. Wij zijn er geweest na een dagje in Thermen Berendonck. Lekker dichtbij na zo’n super relax dag.”

Aukje

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!