Kinderboerderijen in de omgeving

Kinderboerderijen

Op vakantie met kinderen? Hoe leuk is het dan om een paar uurtjes naar de kinderboerderij te gaan voor heel veel dierenplezier! In de omgeving zijn niet één, maar zelfs twee kinderboerderijen te vinden. Benieuwd welke?

Kinderboerderij De Goffert

Bezoek de kinderboerderij in de omgeving. Bij kinderboerderij is genoeg te beleven! Neem een kijkje bij de geiten, schapen en alle andere dieren. Deze leuke kinderboerderij ligt in het Goffertpark en is dus perfect te combineren met een dagje Nijmegen. Regelmatig worden er ook activiteiten georganiseerd, dus hou de website zeker even in de gaten of er een leuke activiteit tijdens uw verblijf bij ons is.

Harm’s Hoeve

Dit is een echte belevenisboerderij. Aai de dieren of ga ze zelfs voeren! In het voorjaar is het mogelijk om de lammetjes en kalveren een flesje te geven. Op de boerderij leer je allerlei leuke dingen over de boerderij en u kunt na uw verblijf ook een tas meenemen met verschillende lekkernijen van de boerderij.

bij de 3 Linden

“Prettige locatie in een mooie omgeving. Ruime kamer en top ontbijt. Flexibele mogelijkheden en ook geschikt voor grote groepen..”

Peter Brouwer

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!