Kunst en cultuur

Musea

Is het een dagje minder goed weer of wilt u een avondje binnen doorbrengen? Dit zijn indoor activiteiten die iedereen wel leuk vindt!

MuZIEum Nijmegen

Ervaar en ZIE dit leuke museum in Nijmegen. Beleef hoe het is om in het donker te leven en kom erachter hoeveel u eigenlijk steunt op uw zicht. Daarnaast draait het om de ervaring en op uw zintuigen, dit museum is voor het hele gezin echt een aanrader.

Museum Kasteel Wijchen

In het museum kasteel in Wijchen dompelt u uzelf onder in de geschiedenis van dit kasteel. Ervaar het leven zoals vroeger en kijk uw ogen uit bij de tentoonstellingen. Regelmatig zijn er interessante workshops, lekkere proeverijen en interessante rondleidingen. Neem vooral eens een kijkje, want het is de moeite waard!

Museum Het Valkhof

In dit museum zijn regelmatig verschillende tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen. Het is een interessante combinatie van eeuwenoude geschiedenis, moderne kunst en archeologie. Het is echt de moeite waard om hier een kijkje te nemen.

Gebroeders van Lymborch

Dit was vroeger het Atelier en het huis van de familie Van Lymborch. U wordt meegenomen in een wereld van de schilderkunst, unieke ervaringen en heel veel geschiedenis over deze bijzondere familie die veel heeft betekent voor de hedendaagse schilderkunst.

bij de 3 Linden

“Prettige locatie in een mooie omgeving. Ruime kamer en top ontbijt. Flexibele mogelijkheden en ook geschikt voor grote groepen..”

Peter Brouwer

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!