Voor welke activiteit gaan jullie?

Outdoor activiteiten

Bekijk hier de leukste outdoor activiteiten in onze regio!

Pitch en Putt Molenhoek

Een sportief uitje voor de hele familie! Ga lekker Pitch en Putten in Molenhoek. Lekker buiten en gezellig met de hele familie gaat u de holes af. Het voordeel aan dit leuke uitje is dat u alles op locatie krijgt. U hoeft dus geen eigen materialen mee te nemen.

Tour door de stad

Ook actief! Doe een wandeling door de stad Nijmegen. Nijmegen is een bijzondere stad en er is eindeloos veel te zien en te doen. We raden zeker aan om een mooie wandeling door de stad te maken. Wandel door de lange Hezelstraat, het Kroneburgerpark en natuurlijk slentert u ook over de Grote markt. In Nijmegen kunt u ook leuk shoppen, dus dat pakt u makkelijk mee!

Golfclub De Berendonck

Deze golfclub heeft 18 holes en 9 PAR-3 holes. Ook voor de beginner is het leuk om hier een dagje heen te gaan. Er zijn namelijk verschillende oefenfaciliteiten en er is natuurlijk ook een mogelijkheid om training aan te vragen. Hierbij krijgt u een korte cursus en wordt u meegenomen door de belangrijkste punten van het golfen.

Skicentrum Wijchen

Dit skicentrum is een echte winteractiviteit. U kunt hier skiën en snowboarden, maar ook gewoon lessen volgen. Ook wanneer u gewoon verlangt naar winter(sport) is dit een leuk dagje uit. Uiteraard kunnen alle benodigde materialen gehuurd worden bij het skicentrum.

bij de 3 Linden

“Prettige locatie in een mooie omgeving. Ruime kamer en top ontbijt. Flexibele mogelijkheden en ook geschikt voor grote groepen..”

Peter Brouwer

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!