Gegarandeerd goed overnachten bij Nijmegen!

Zijn het buitenleven, heerlijk slapen én uitgerust wakker worden termen die u als muziek in de oren klinken? Dan verlangt u vanaf nu naar een weekend, week of midweek weg bij ons! Kom gezellig met uw vakantiegezelschap overnachten bij Nijmegen in de buurt. 

Slapen bij de boer

Wat een plaatje hé? Onze ligging op het platteland. Het buitenleven lacht u toe wanneer u bij ons komt slapen bij de boer. Onze groene omgeving is niet te missen. Met groen omliggende landbouwgronden, een eigen groen kampeerveld met linde bomen én een speelweide, is het heerlijk vertoeven. Geniet van de frisse buitenlucht op onze recreatieboerderij. Vervelen is hier geen optie, want u kunt zichzelf volop recreëren. Haal de lekkerste streek- en verse boerderijproducten in ons eigen boerderijwinkeltje, terwijl de kleine gasten zich vermaken op de trampoline en speeltoestellen.

Overnachten bij Nijmegen op verschillende manieren

Een nachtje weg bij Nijmegen of juist even lang eropuit? Overnachten bij ons kan op verschillende manieren!

Boerderij b&b

Voor iedereen die in de watten gelegd wilt worden is onze bed & breakfast een ideaal verblijf.  Moe en voldaan van de dag gaat stapt u in het comfortabele bed, waarna u nog even op uw telefoon scrollt via de gratis WiFi. Nog even een tv programma kijken vanuit bed en dan is het toch echt tijd om te slapen. Met een heerlijke nachtrust erop te hebben zitten, wordt u ’s ochtends wakker met een ontbijtbuffet op de planning. Goed gevuld bent u klaar voor een nieuwe, ontspannen of actieve dag!

Groepsaccommodatie voor 30 personen

Samen koken, eten, drinken, spelen, lachen en ontspannen kan perfect in ons grote groepsverblijf. Overnachten bij Nijmegen met een grote groep was nog nooit zo gezellig! Met maar liefst 11 slaapkamers en 9 eigen badkamers heeft iedereen of ieder duo genoeg privacy en comfort. Kom naar onze goed verzorgde groepsaccommodatie met vrienden, familie of met een vrijetijds vereniging.

Minicamping

Bent u het liefste de hele dag buiten, houdt u van rust en kijkt u ’s avonds graag naar de sterrenhemel? Boek dan één van de 25 heerlijke plekjes op onze kleine camping in Gelderland. Wij houden van iedereen die van kamperen houdt; dus zowel tent, caravan, camper als vouwwagen zijn welkom wanneer u komt overnachten bij Nijmegen.

overnachten Nijmegen

Op rijafstand van Nijmegen

Wakker worden en binnen bijna een kwartier rijden in de oudste stad van Nederland zijn? Dat kan wanneer u verblijft bij onze Bed & Breakfast, groepsaccommodatie en mini camping in één. Lekker shoppen, veel terrassen en een ligging aan de Waal maakt Nijmegen ideaal voor een dagje uit.

Niet alleen Nijmegen is leuk!

Ook in Wijchen en omringende woonplaatsen kunt u zich goed vermaken:

Pitch en Putt Molenhoek
Tour door de stad
Golfclub De Berendock
Skicentrum Wijchen

Luxe overnachten

Speciaal voor u hebben wij hele mooie arrangementen samengesteld. Wanneer uw vakantie écht in het teken mag staan van ontspanning mag een sauna arrangement niet ontbreken. Hiermee checkt u in bij de bed en breakfast of voor uw kampeerplaats en het ontspannen kan direct beginnen! U krijgt met een sauna arrangement de hele dag entree tot het dichtbij gelegen Thermen Berendonck. Gegarandeerd dat u hierna als een roosje slaapt! Perfect voor een nachtje weg of het begin van een langere vakantie op onze recreatieboerderij.

bij de 3 Linden

 

“Wat hebben we genoten van de gastvrijheid, vriendelijk personeel. Top kamer en héérlijk ontbijt. Verrast over de grote van de kamer. Centrale ligging mooie natuur en dicht bij Nijmegen”

Astrid Doornberg

Sfeerimpressie van het overnachten bij Nijmegen

Neem gerust contact op voor reserveringen en meer informatie.