Waar gaan jullie smullen?

Uiteten

Onze tips voor uiteten of lunchen kunt u hieronder vinden. Voor jong en oud hebben we de beste aanraders op een rij gezet!

Eten en drinken in de directe omgeving

Wijchen biedt een overvloed aan heerlijke restaurants, waar u de keuze heeft uit verschillende stijlen en gerechten. Of u nu op zoek bent naar een romantisch diner, een gezellige lunch of een uitgebreid feestmaal, Wijchen heeft voor iedereen wat wils.

Pannenkoekenboot Nijmegen

Dit is echt een perfect ervaring samen met kinderen. Tijdens een tocht van 75 minuten kunt u genieten van onbeperkt pannenkoeken eten. Het is een vermakelijk uitje met prachtig uitzicht. U vaart al etend over de kronkelende Waal. De Waalkade in Nijmegen is uw begin- en eindpunt!

Eten aan de Waalkade

Tijdens een dagje Nijmegen kunt u de dag perfect afsluiten aan de Waalkade. Hier kunt u heerlijk eten, want er zijn vele restaurants met verschillende soorten gerechten te vinden. De restaurants zijn gelegen op een verhoging, waardoor u over de mensen heen kijkt die op de kade lopen. Tevens heeft u een prachtig uitzicht op de waalbrug en natuurlijk op de rivier zelf.

bij de 3 Linden

“Prettige locatie in een mooie omgeving. Ruime kamer en top ontbijt. Flexibele mogelijkheden en ook geschikt voor grote groepen..”

Peter Brouwer

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!