Gegarandeerd gezelligheid in onze groepsaccommodatie voor 30 personen!

Heeft u eindelijk een datum gevonden om met een grote groep weg te gaan? Dan is het tijd om onze groepsaccommodatie voor 30 personen te boeken! Midden in het mooie Gelderland ligt onze te gekke recreatieboerderij. Kom gezellig slapen bij de boer! Zien wij jullie snel in Wijchen?

Groepsaccommodatie voor 30 personen zonder gebrek aan luxe!

Is comfortabel wakker worden,  in een gezellige ruimte ontbijten, niet hoeven afwassen, in overvloed gezelschapsspelletjes spelen, een ruime keuken en comfortabele kamers alles wat jullie zoeken in een groepsverblijf? Dan gaan jullie bij ons gegarandeerd een toptijd beleven.

Overnachten bij Nijmegen met een groep was nog nooit zo leuk! Bij ons zitten jullie niet zomaar in een groepsaccommodatie voor 30 personen, maar is het slapen bij de boer. Wanneer u het groepsverblijf uitstapt waant u zich direct al in boerderijsferen door de groene speelweide, de buitenlucht en de geur van het platteland. Onze lindebomen zijn natuurlijk ook niet te missen als u naar buiten kijkt! Naast ons terrein liggen mooie groene landbouwgronden en daarbuiten ligt een prachtig natuurgebied. Het is niet alleen genieten van het groepsverblijf, maar ook echt van het buitenleven wanneer u met een groep naar ons toekomst.

Haal overheerlijke streek- en boerderijproducten in onze boerderijwinkel die u op het recreatieterrein vindt.

Verzorgde maaltijden

Het is pas echt genieten om een ochtend, middag of avond geen afwas in te vaatwasser te hoeven zetten. Laat jullie in de watten leggen door ons; als extra mogelijkheid regelen wij ook een ontbijtbuffet of georganiseerde barbecue.

Wanneer jullie liever de deur uitgaan voor een verzorgde maaltijd hoeven jullie ook niet ver te zoeken. Onze groepsaccommodatie voor 30 personen is ideaal gelegen; in de buurt van vele restaurants.

Restaurant Samen (6 minuten rijden)
Restaurant Vesta (8 minuten rijden)
Eikenhorst Wijchen (4 minuten rijden)
De Tyd (11 minuten rijden)
Grand café Sterrebosch (9 minuten rijden)Tapasrestaurant Het Broertje (10 minuten rijden)
Pizzeria Mamma Mia (3 minuten rijden)
Eetcafe de Maaspoort (14 minuten rijden)
En nog véél meer eetplekken

 

groepsaccommodatie 30 personen

Wat is er allemaal te doen in de buurt?

Is dat even fijn; van tevoren al een waslijst aan ideeën hebben voor uitjes met een groep. U vindt in de omgeving van onze groepsaccommodatie voor 30 personen zelfs activiteiten op loopafstand. Heeft u mooi weer meegenomen naar Wijchen? Daag elkaar dan uit voor een dagje agrolympics, of boerenzeskamp. Maar ook bij minder goed weer zijn er te gekke groepsactiviteiten te vinden. Denk aan boerenbowlen, een huifkartocht, Pitch en Putt of een potje Golf.

In Wijchen zitten meerdere fietsverhuur specialisten die jullie met alle liefde tweewielers verhuren. Ontdek al fietsend het dorp van Wijchen en fiets hierna door naar het prachtige Nijmegen voor een heerlijke groepslunch. Wanneer jullie weinig budget hebben óf gewoon ontzettend veel van wandelen en natuur houden mag een wandeltocht naar de Hatertse Vennen niet ontbreken.

Hoe dan ook zullen jullie genieten van de schoonheid van Wijchen en omgeving!

bij de 3 Linden

 

“Prettige locatie in een mooie omgeving. Ruime kamer en top ontbijt. Flexibele mogelijkheden en ook geschikt voor grote groepen.”

Peter Brouwer

Sfeerimpressie van het overnachten bij Nijmegen

Neem gerust contact op voor reserveringen en meer informatie.