Rustieke camping bij Nijmegen

Camping bij Nijmegen gezocht? Op onze minicamping beleeft u een unieke kampeerervaring in de prachtige, groene omgeving van Nijmegen. Deze gezellige camping is gelegen op onze recreatieboerderij ‘Bij de 3 Linden’, waar u ook een prachtige Bed & Breakfast en groepsaccommodatie voor 30 personen vindt. Er zijn genoeg faciliteiten en mogelijkheden in de omgeving, om uw verblijf onvergetelijk te maken!

Camping bij Nijmegen

Pak uw kampeerspullen er maar bij, want u wilt kamperen op onze camping bij Nijmegen niet missen! Naast uw plek zijn er nog 24 ruime plekken beschikbaar. Kom gezellig en kleinschalig kamperen tussen eind maart en eind oktober. Het kampeerveld is voorzien van de mooiste lindebomen, het groenste gras én geeft u uitzicht over Gelders platteland. Geniet van de rust van het boerenleven op uw eigen kampeerplek.

Bemachtig uw favoriete kampeerplek

Of u nou met tent, caravan, vouwwagen of camper naar ons toekomt; u bent altijd van harte welkom op onze camping bij Nijmegen! Standaard maakt u gebruik van stroom en supersnelle glasvezel WiFi. Het grootste gedeelte van de ruime kampeerplaatsen, hebben een kunstgrasmat klaarliggen. Zo kunt u deze gemakkelijk gebruiken als ondergrond voor een voortent.

Voor iedereen die zonder sanitair komt overnachten bij Nijmegen bieden wij 3 staanplaatsen met privé-sanitair aan. Heel dichtbij het kampeerveld loopt u tegen het gebouw aan waarin deze sanitaire voorzieningen zitten. Maak speciaal gebruik van de 2 toiletten of de keuken. Iedereen met een standaard plek kan ook gebruik maken van de 2 douches en de recreatieruimte in dit centraal gelegen gebouw.

Volop vermaak op onze recreatieboerderij

Naast dat de minicamping een heerlijke plek is om te ontspannen, kan u zich ook goed vermaken op ons terrein. U vindt heerlijke streek- en boerderijproducten in onze eigen boerderijwinkel. Leuk om zelf te gebruiken, maar ook ideaal als cadeau aan vrienden of familie! Uiteraard is er ook een speelweide te vinden voor iedereen die met kinderen komt kamperen. Van een trampoline en een glijbaan tot levend 4-op-een-rij; kinderen kunnen zich écht prima vermaken. Voor alle fanatiekelingen hebben we nog een mooie pingpong tafel staan. Maakt u uw eigen vakantiegezelschap in of speelt u tegen andere vakantiegasten? Aan sociale contacten in ieder geval geen gebrek op onze gezellige camping bij Nijmegen.

 

bij de 3 Linden

Ontdek Nijmegen

Onze ligging in Wijchen zorgt ervoor dat je zó in het mooie Nijmegen bent. Deze afstand is niet alleen prima te rijden met de auto, maar ook fietsen is goed te doen. Wanneer u een fietsroute van Wijchen naar Nijmegen uitkiest, komt u langs de mooiste natuur en natuurlijk langs rivier de Waal. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf de Waalkade. Hierna is het tijd om lekker pauze te nemen op één van de vele terrassen in de stad.

Neemt u zelf uw (elektrische) fiets mee? Dan kan u deze gewoon stallen in onze fietsenstalling en eventueel opladen. Wanneer u hier geen ruimte voor heeft kunt u gemakkelijk een fiets huren bij een tweewielerspecialist in Wijchen.

Hoe dan ook zal u genieten van de schoonheid van Wijchen, Nijmegen en omgeving!

bij de 3 Linden

 

“Leuke kleine camping. Ruime plaatse, vriendelijke eigenaar, schoon sanitair, speelplekje voor de kinderen en vriendelijke gasten. Dicht bij een schitterend natuurgebied. Zeker genoten..”

Peter Brouwer

Sfeerimpressie van onze camping bij Nijmegen

Neem gerust contact op voor reserveringen en meer informatie.